Alvis Livs 1976

Alvis Livs låg på Lunnegatan ungefär mittemot där vägen går upp till ungdomsgården Husets bakgård. Adressen kan ha varit Lunnegatan 15. Dessa bilder är tagna den 15 november 1976. Förmodligen stänger butiken snart för gott. I mitten på 70-talet öppnade ICA Lejonet och Prisa Matmarknad i centrala Åmål. I samband med detta stängde nästan alla små kvartersbutiker och så även Alvis Livs. Bilderna har tyvärr lite skador men de blir inte mindre intressanta för det. På övre bilden Alvi Vik, fru Signe Phil och bankdirektör Allan Brangstad. På nedre bilden är det Britta Svensson som pratar med en kund.

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>