Åmål från kyrktornet 1985 del 1

Dessa bilder från kyrktornet i Åmål är tagna av Olle 4 juni 1985. Det pågår takarbeten på kyrkan vilket syns på den sista bilden. Följande kan vara värt att notera. På bild två ser man att plasthallen är borta. På bild tre ser man att orgelfabriken är riven. På bild fem syns tydligt att alla gamla hus mellan Norrtull och Lunnegatan är rivna. Norrtull är fortfarande skola 1985 och har ej fått sitt nuvarande utseende vilket syns på bild sex och sju. På bild femton ser man det gamla ålderdomshemmet väldigt bra. Byggnaden revs några år senare 1988. På nästa inlägg kommer fler bilder från kyrktornet tagna några dagar tidigare.

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>