Personal Euroclean 1983 del 1

I mitten på 60-talet fotograferade Olle Englund främst kontorspersonalen på Håkanssons Industrier i Åmål. Dessa bilder finns här på Englunds Fotoarkiv. 1983 fotograferade Olle återigen personalen. Då hette företaget Euroclean. 1971 hade nämligen Electrolux köpt Håkanssons. Bilderna visar ganska bra hur tillverkning gick till på tidigt 80-tal. Mycket skedde väldigt manuellt. Det var många som jobbade på kontoret då ju det mesta skrevs och räknades för hand. Datorer började komma så smått vilket syns på några bilder. Vi har fått hjälp med namnen på de flesta. Några namn saknas och några kanske är fel tyvärr. Välkommen till Euroclean och det tidiga 80-talet.

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>