Tågresan 1993 del 1

Den 8 augusti 1993 arrangerade JÅÅJ (Järnvägssällskapet Åmål-Årjängs Järnvägar) en resa med ångtåg till Svanskog. Även gamla Polstjärnan var i Åmål vid detta tillfälle. JÅÅJ firade inget jubileum detta år så förmodligen ingår denna resa som en del i Åmålshälja som ju brukade vara i början på augusti. Delar av musikkåren fanns också på plats. Bilderna är dia i original och Olle hade gjort texter som vi även har med här. Förmodligen visade han dessa bilder vid några tillfällen. Nästan alla bilder Olle tog vid detta tillfälle är med så därför har vi delat upp det hela i fyra inlägg så det blir mer hanterbart. Trevlig resa!

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>