Anton Larsson och Hilding Karlsson

Här har Olle fått två välkända politiska profiler framför kameran på samma gång. Platsen är Forsbacka golfbana utanför Åmål och året är 1983. Tössebon Anton Larsson (till vänster) hade genom åren en rad förtroendeuppdrag inom riks-, landstings- och kommunalpolitiken för Centerpartiet samt jordbruksrörelsen. Dalslands kanal, Baldersnäs, dalsländsk turism och skydd av värdefull Dalslandsnatur låg honom särskilt varmt om hjärtat. Lantbrukaren Hilding Karlsson (till höger), född och uppväxt i Halland, kom via Västergötland, Västmanland och Örebro till Tösse prästgård som arrendator 1971. Även han var starkt engagerad inom Centern och föreningslivet.

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>