En promenad i centrum 1980 del 1

Olle tog väldigt många bilder i Åmåls centrum. Bilderna vi visar här i fyra inlägg är tagna fredag 12 september och lördag 13 september 1980. Prisa-huset är med på flera bilder. I huset låg, förutom Prisa Marknad, SEB, Elbyrån, Apoteket, Ullas Bar och i hörnet Rio-kiosken. Längs Torggatan låg Arnells Färg, PK Banken, Salong Berit och Folksam. I hörnet Kungsgatan – Torggatan lyser skobutiken Holméns skylt rött och fint. På sista bilden här kommer Gösta Rahmn gående på trottoaren till höger. Gösta är en välkänd Åmålsprofil som idrottsman och Intersporthandlare.

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>