Sommarutflykt på 60-talet

Ibland är det lite svårt att veta vilka bilder som hör ihop. Vi kanske hittade dom i olika magasin eller att det inte finns något antecknat på bilderna. Dessa bilder är dock från samma tidsperiod på 60-talet och förhoppningsvis från samma fotoklubbsutflykt. Personerna som står på händer är Nilsgunnar Elfstedt och Harry Mäuser. Irene Englund beundrar Nilsgunnars cirkuskonster. Mannen med Rolleicorden är Harry Mäuser och på den bilden verkar man ha stoppat till vid Gammelgården i Bengtsfors. Man har också varit vid Köpmannebro där nya bron byggs vilket var i mitten på 60-talet så året kan mycket väl vara 1965.

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>