Vårutflykt 1963

Fotoklubben är på vårutflykt 1963 till Karin och Bruno Jönssons sommarstuga i Kednäs vid Edslan i Edsleskog. Männen som verkar leda någon slags tävling är Wilhelm Johnsson och Nilsgunnar Elfstedt. Det är även Wilhelm Johnsson som äter ägg och en av dom som fotar vid vattnet. Mannen med tårtan är Jens Årup. Årup var konditor och detta var sista fotoklubbsutflykten för honom då han var i färd med att flytta ifrån Åmål. Den unge mannen med smårutig skjorta är Ture Bohlin. Dom andra vet vi inte namnet på tyvärr.

Comments

  1. ewa lindberg

    Bild 3 är Lennart Jansson adress HJältegatan, sommarstuga Strand Edsleskog, Bild 4 bjuder Jens min morfar Knut Jacobsson på tårta ( min morfar statade åmålstidningen tillsammans med sin bror o varför han var med på fotoklubbens utflykt har jag inte en aning om) Bild 12 är Marianne Janson gift m Lennart Jansson han som blåser upp ballongen

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>