Skivor till kaffet del 1

Radioprogrammet ”Skivor till kaffet” sändes mellan 1957 till 1993. Hela 1500 program blev det. Det var radiomannen Bertil Perrolf som åkte runt till företag i Sverige och lät dom anställda önska skivor till kaffet. 1968 kom man till Åmål och Håkanssons Industrier för att sända programmet. Olle Englund som jobbade på Håkanssons förevigade naturligtvis det hela. Vi har försökt få till en del namn men reserverar oss för eventuella fel. Lägg märke till att Perrolf röker på flera bilder. Inget konstigt med att röka inomhus och på arbetsplatser på den här tiden.

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>